Der findes mange forskellige former for skaldyr, og endnu flere steder, hvor du kan spise, og købe dem. Der er enorm stor forskel på kvaliteten, og det er nemt at blive snydt af de forskellige sælgere, da det jo ikke er nemt at kende forskel på alverdens hummere og muslinger, hvis man ikke selv er ekspert selv i hvert fald. Når man bliver taget ved næsen lidt for ofte, og køber skaldyr, som ikke lever op til den kvalitet man har betalt for, så er det jo en god ide at gøre noget ved det.

Her er der jo nogle forskellige løsninger, hvoraf den mest triste, nok er helt at lade være med at spise skaldyr. Dette skulle vi nødig komme ud i, og det er derfor en god ide at gøre noget selv, så man undgår at blive snydt. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang her.

Tag til hummersmagning, og få styr på kvaliteten

En oplagt måde at komme det at blive snydt til værks på, er ved at uddanne sig selv, så man ikke kan blive snydt. Hvis du f.eks. tager til hummersmagning, lære du jo en hel del om de forskellige former for hummer, hvad man skal kigge efter, og også, hvilken slags hummer du foretrækker. En tur til hummersmagning kan derfor helt sikkert anbefales.

Har du ikke lige overskud eller tid til dette, så kan du jo også lære mere om hummere på andre måder. F.eks. kan du jo læse en del om dem, og også bare eksperimenterer en del med at bruge dem derhjemme. Så kan du sikkert også finde et par steder, som du er glad for, og som du ved leverer noget ordentligt kvalitet, og så er det jo dejligt nemt at beholde disse, og blive stamkunde.

Har du svært ved at finde ud af, hvor du overhovedet skal få fat i hummer til at starte med? Så skal du ikke fortvivle, du kan nemlig prøve at smag specielle hummer her. Her kan du også læse en del om deres produkter, og de ved tydeligvis noget om hvad de laver. Det er altså et godt sted at starte, derudover er det også dejligt nemt, og du kan bestille hummer til din næste fest, hjemme fra egen sofa. Der er derfor ingen grund til at droppe skaldyrene, bare fordi man er blevet snydt et par gange – det gælder blot om at købe de rigtige steder fra.